Avantaje servicii Ursulla

Avantaje servicii Ursulla

DE CE NOI, DE CE URSULLA!? Descoperiti avantaje servicii Ursulla.

Alegerea corecta a animatorului cu care copilul dumneavoastra va interactiona.

80RON pentru o ora cu animatori petreceri copii?

Iata ca incepem prima analiza reala a diverselor oferte prezente la firmele de organizari petreceri pentru copii.

Peste tot vedem 80RON/ora/personaj. Este unul dintre cele mai mici tarife petreceri copii de pe piata in acest moment dar este si cel mai periculos.

De cateva ori veti gasi si 65 sau 70RON. Vom discuta si de acele tarife, momentan sa analizam ce inseamna 80RON pentru doar o ora de animatie copii???

Mai jos gasiti cateva sugestii primite la un sondaj.

Avantaje servicii ursulla
Avantaje servicii ursulla
Sa detaliem fiecare afirmatie:
Cel mai mic tarif petreceri copii de pe piata este in acest moment 80RON.
Acest tarif petreceri copii de 80RON/ora reprezinta cam 60% din tarifele firmelor care ofera spre inchiriere animatori copii. Preturile in general sunt intre 80 RON si 150 RON pentru o ora de divertisment.

Exista si cazuri rare unde se depaseste 150RON pentru doar o ora dar vorbim de altfel de servicii (personaje complexe tip mascote, magie, dansuri etc.).
Mai exista cateva oferte cumulate care duc la tarife mai mici de 80RON dar sunt durate mai mari de timp sau mai multe personaje in acelasi timp.

In concluzie 80RON este cel mai mic tarif mediu de pe piata la inchiriere animatori copii, la data de 01.12.2011 desigur. Vom actualiza aceasta statistica daca vor interveni modificari in preturile pietei.

preturi animator copii ursulla

Costurile reale pentru un animator la o petrecere pentru copii

Media costurilor pentru doar o ora de petrecere cu un animator petrecere copii este de 100 RON.
Cel mai periculos tarif petreceri copii din piata este cel de 80RON desigur.
De ce facem aceasta „periculoasa” afirmatie?
Pentru ca, daca facem cateva calcule la 80RON pentru doar o ora de animatie cineva sufera pierderi. Mai precis, costul unui serviciu de animatie este compus din mai multe componente:

 • costumatie (inchiriere sau amortizare investitie)
 • intretinere costumatie (spalat, calcat, reparat)
 • materiale pictura pe fata
 • materiale modelare baloane
 • accesorii desfasurare jocuri (amortizare investitie)
 • transport dus-intors (masina firma sau taxi)
 • plata angajat firma/ persoana care efectiv vine costumata
 • plata angajat firma dispecerat sau secretariat
 • taxe si contributii la stat contabilitate (minim 3% din incasari)
 • taxe la stat angajati contracte de munca
 • profit firma

Iluzia preturilor de 80 Ron pentru o petrecere

Deja credem ca simpla enumerare a tuturor acestor cheltuieli pune singura semne de intrebare cum cu doar 80 de RON se pot platit toate acestea?
Raspunsul este unul singur:
NU SE POT PLATI TOATE ACESTE SERVICII CU DOAR 80RON!!
Atunci care este „smecheria”?
Cei care spun ca au foarte multe evenimente si se multumesc cu putin profit sunt mincinosi. Daca ar spune ca e durata mai mare si la 2 ore sunt incasati 160RON atunci explicatia este mai plauzibila. Altfel din cele enumerate mai sus se taie… Si, pentru „maximizarea profitului” va spunem 100% ca se taie foarte multe.

Ce se taie cel mai fecvent, sau altfel spus, ce servicii nu se platesc din incasarile unei firme de petreceri copii.
Top lipsuri la servicii petreceri copii cu doar 80RON pentru doar 1 ora:

 1. Taxe la stat contabilitate- de ce factura? de ce bon fiscal? sau si mai.. de ce firma????? Merge si fara.
 2. De ce culori pentru pictura cu aviz sanitar? Merg si culorile mai ieftine, nu este atat de importanta igiena…. Doar se spala…Si daca le apar bube doar nu de la culori apar, de la murdarie…
 3. De ce baloane de modelaj de firma si nu cele din en-gros Europa (Dragonul Rosu). Conteaza ca pot provoca iritatii pielii?
 4. Transportul pe jos sau cu mijloace de transport in comun. Va va ruga frumos sa ii lasati un spatiu sa se schimbe inainte de eveniment… „cata lipsa de profesionalism”…
 5. Costum neigienizat, nespalat, necalcat. Se uita cineva sa fie la 4 ace, acum sincer?
 6. Daca poate sa faca o ora jocuri si fara baloane sau pictura ar fi super. De ce sa mai cheltuim banii cu materialele… Copiii vor doar joaca… Si ii pacalim noi cumva.

Acesta este topul dar am uitat ceva foarte important si, sincer sa fim, nu stim pe ce loc sa il pozitionam:
Cum sa fie platita persoana care este animator copii la petreceri copii?

D-voastra spuneti ca din 80RON primeste sigur aproape toata suma. Noi va spunem ca primeste maxim 30RON. Un actor este platit in medie cu 40-60RON ca figurant. Sa va explicam cat de motivat va fi sa presteze servicii foarte bune atunci cand este prost platit? Merge pe jos in cele mai multe cazuri. Are un bagaj dupa el. Si pierde minim inca 2 ore in plus pentru doar o ora de petrecere. Si astfel va fi platit cu doar 10-15RON/ora….

In concluzie ce va recomandam noi:
Daca bugetul chiar nu permite o suma mai mare de 80RON „incercati” si aceasta forma de divertisment, dar nu va asteptati la multe servicii si nici sa nu fiti foarte pretentiosi.

Daca este importanta petrecerea copilului d-voastra si, sincer ar trebui sa fie foarte importanta (este doar 1 data pe an), mai puneti deoparte 20-30 de RON si luati-i un animator pentru copii la un tarif mai mare dar nu doar pentru ca este costul mai mare, ci pentru ca veti apela la o firma care va inspira mai multa incredere!

Increderea inseamna profesionalism, experienta, utilizarea de materiale adecvate si nu in ultimul rand RECOMANDARILE PRIMITE! Verificati site-urile de recomandari, pagina de Facebook etc…

Pentru costul de 80RON pentru o ora de divertisment alegeti intre BUGET MIC sau INCREDERE IN SERVICII.
Suntem siguri ca veti lua cea mai inteleapta decizie!

Noi, Ursulla va oferim la un pret de 120 ron/ora urmatoarele avantaje servicii Ursulla

 • pictura pe fata ( se folosesc culori speciale, profesionale – la cerere se acorda certificat de conformitate);
 • masina dubla baloane ( se foloseste lichid non-toxic si non-alergic special pentru copii – alte firme percep o taxa de 60 ron/ora);
 • modelare baloane – venim noi cu ele – multi clienti intreaba daca le cumpara ei, probabil alte firme asa le spun;
 • o multitudine de jocuri interactive adecvate pentru fiecare varsta in parte;
 • tun de confetti – se foloseste la sfarsitul evenimentului la venirea tortului;
 • in recuzita aimatorului se gasesc urmatoarele : minge, sfoara, linguri si oua pentru diverse jocuri, saci pentru intreceri si cerc.

Si, nu in ultimul rand, personajul principal, animatorul ( care poarta diverse costume – toate licentiate Disney ) este unul profesionist care pleaca din firma noastra la primul eveniment dupa efectuarea unui training bine pus la punct si sustinut de animatori cu ani de experienta in spate.

Animatorul Ursulla va ajunge la evenimentul dumneavoastra cu 10-15 minute inaintea orei stabilite deja costumat, adus de catre soferul firmei, NOI NU venim la evenimente cu Ratb-ul sau cu metroul.

In incheiere va multumim voua, clientilor nostri si colaboratorilor nostri, pentru ca v-ati facut timp sa cititi aceste randuri pe care noi le-am gasit interesante si decisive in alegerea si diferentierea firmelor de animatie existente pe piata. Va multumim ca ati lecturat avantaje servicii Ursulla!