Magician petreceri copii

Magician petreceri copii

Magician petreceri copii pregatit pentru spectacol. Ursulla organizeaza in Bucuresti si Ilfov evenimente pentru copii ce contin spectacole de magie ce vor capta intreaga atentie atat a copiilor cat si a adultilor.

Spectacolele sustinute presupun interactivitate, trucuri magice, iluzionism si comedie, ceea ce va garanta distractia pe tot parcursul programului.

magician petreceri copii ursulla

Petreceri de neuitat alaturi de URSULLA.

Distractie garantata cu magician petreceri copii Ursulla

Echipa Ursulla a creat programe de magie in special pentru evenimentele ce se doresc a fi un real succes. Spectacolele sustinute de un magician copii profesionist asigura distractia in public, indiferent daca este format din copii, adolescenti sau chiar adulti.

Spectacolul de magie are o durata cuprinsa intre 30-60 minute in functie de alegerea dumneavoastra si va cuprinde trucuri magice, iluzionism, faze comice.

Magicianul nostru isi poate desfasura activitatea in locatii diverse si astfel putem sustine aceste spectacole la gradinita, la o serbare, acasa, in locurile de joaca, parcuri, onomastici, mall-uri si de regula oriunde copiii se vor simti liberi si relaxati.

Pentru spectacolele sustinute la zilele de nastere, al nostru magician petreceri copii va avea nevoie de un asistent iar sarbatoritul, care va fi partenerul sau de incredere, va purta un costum de magician si o bagheta pentru a efectua numerele de magie.

Ursulla aduce un plus de voie buna si interactiviate fiecarui eveniment sustinut. Putem impresiona atat copiii cat si parintii prin cele mai interesante numere de magie si prin animatori pentru petrecerile copiilor.

Eveniment important? Programari rapide la 0764-092-568

Preturi & numere magice

  • Magician petreceri copii – pentru onomastici, serbari si petreceri diverse
  • Spectacol cu o varietate de numere de magie
  • Cuprinde trucuri magice, interactionare cu invitatii, spectacol de comedie si drama
  • Sesiune foto-video, tun confetti si masina baloane sapun
  • Numerele de magie sunt creatia proprie a magicianului Ursulla
  • Evenimentul este adaptat varstei si poate impresiona copiii dar si adultii
  • Atelier de creatie in continua dezvoltare. Saptamanal extindem portofoliul cu trucuri magice noi si cu numere de iluzionism impresionante

Magicianul Jhonny

150 RON30 MIN

250 RON60 MIN

Trucuri & numere magie

Carte de colorat & Bagheta fermecata

Inel pe lantisor & Balon magic

Batista multi-colora & Panglica

Servetelul & Snurul indian

Si multe altele

Ursulla are in componenta sa profesionisti capabili sa distreze copiii de toate varstele. Atat animatorii pentru copii cat si al nostru magician petreceri copii sunt o solutie ideala atunci cand doriti sa adaugati evenimentului un plus de culoare, interactivitate si voie buna.

Ne deplasam gratuit in Bucuresti si Ilfov. Nu ezitati sa ne contactati, garantam distractia si cele mai bune preturi din Romania.